Apple Servis Rijeka

Apple servis u Rijeci će vam pomoći da riješite slijedeće probleme:

 

Servis matične ploče

popravak matične macbook

popravak matične macbook

Apple Servis radi servis matičnih ploča, kao i grafičkih i dr. čipova na Mac Apple laptopima i IMAC računalima.

Laptop se pali ali nema slike na ekranu. Treba promijeniti grafički čip: Zamjena novog čipa u našem servisu traje oko 2 dana i jamstvo na takav servis je 6 mjeseci. Mi smo jedini servis koji mijenja nove grafičke čipove a to potvrđuje jamstvo od 6 mjeseci koje dajemo. PAŽNJA: Svaki servis koji vam ne daje jamstvo na ovakav popravak od 6 mjeseci služi se nekim alternativnim popravcima i takav popravak je kratkog vijeka. Nazovite Asos Servis i skratite sebi muke i probleme sa servisima koji ne daju jamstva.

Ukoliko je vaš laptop mrtav ili se pali ali nema sliku na ekranu Apple Servis će vam pomoći da riješite vaše probleme. Nazovite nas za savjet: 097 745 78 45.

 

 

Spašavanje podataka

spašavanje podataka

spašavanje podataka

Asos Servis u Rijeci radi spašavanje podataka

Asos Servis koristi najnovije hardverske i softverske alate za spašavanje podataka sa svih Apple uređaja. Jedini imamo vlastite čiste komore(cleanplace)class10 i 100 za osjetljive operacije. Povratak izgubljenih podataka obavljamo u najkraćem mogućem roku. Trajanje povratka podataka ovisi od oštećenja samog diska i o proizvođaču. Ukoliko je potrebno ćemo vas kontaktirati da nam dostavite vaš ispravan disk kako bi mogli prebaciti osigurane podatke.

 

 

 

 

 

Nadogradnja Apple Mac Laptopa Računala

nadogradnja Macbook računala i laptopa

nadogradnja Macbook računala i laptopa

Vaš Mac je usporen i treba ga nadograditi, nazovite Apple Experte da vam predlože najbolje riješenje za vaš MacBook ili drugi uređaj.
Vršimo nadogradnju RAM memorijskih modula i svih drugih elektroničkih komponenti na Macbook laptopima i iMAC računalima. Jedna od najčešćih nadogradnji na Apple Macbook Pro i iMac računalima je ugradnja SSD diska. Ugradnju SSD diska naš Apple servis obavlja isti dan a kod takve nadogradnje će te ubrzanje vašeg uređaja primijetiti od samog starta. Naravno ako je potrebno nakon nadogradnje SSDa vam možemo instalirati i novi OSx operativni sustav i vratiti sve vaše stare podatke.

 

 

 

 

 

 

 

Zamjena LCD ekrana

Zamjena LCD ekrana Macbook

Zamjena LCD ekrana Macbook

Zamjena LCD ekrana na svim Apple Mac uređajima: MacBook Pro, MacBook Air, IMAC, Ipod, Ipad, Iphone 4, Iphone 5. Zamjena ekrana na Macbook i iMac uređajima je jako kompleksna i vremenski zahtjevan popravak pa vaš uređaj morate pustiti par dana kod nas. Naš Apple servis u Rijeci mijenja isključivo original LCD ekrane za sve uređaje.
Najpovoljnija cijena u Rijeci i okolici i za svaku uslugu imate jamstvo od najmanje 6 mjeseci.

 

 

 

 

 Punjač za Apple uređaje

punjač za macbook

punjač za macbook

Servis i podrška za sve Apple punjače. U mogućnosti smo dobaviti zamjenske i originalne punjače za bilo koji Apple uređaj po najpovoljnijim cijenama u Rijeci i okolici. Dovoljno je da nas nazovete i pročitate nam model Apple uređaja koji počinje sa slovom A i u nastavku 4 broja kao npr. A1416.
Za svaki originalni ili zamjenski punjač dobijete i jamstvo od najmanje 6 mjeseci.

 

 

 

 

 

Zamjena tipkovnice

zamjena tipkovnice Macbook

zamjena tipkovnice Macbook

Polili ste vaš MacBook vodom ili nekom drugom tekućinom. Ugasite laptop i izvadite bateriju ukoliko je to moguće i nazovite nas što prije.
U mogućnosti smo zamijeniti tipkovnicu na bilo kojem Macbook laptopu po najpovoljnijim cijenama u Rijeci i okolici. Ukoliko je tipkovnica dostupna uvijek mijenjamo original Apple tipkovnice a ako original nije dostupna vas kontaktiramo i ponudimo vam zamjensku i naravno po povoljnijoj cijeni od original. Naš Apple servis se uvijek trudi imati što više tipkovnica na skladištu tako da se zamjena obavi što prije ali nažalost nemamo uvijek za svaki model tipkovnice dostupne pa ih je potrebno naručiti od naših dobavljača iz inozemstva.
Uz svaku zamjenu tipkovnice na vašem Macbook-u dobijete i jamstvo od najmanje 6 mjeseci.

 

 

 

 

Servis hardvera i podrška

Asos Servis servisira matične ploče za sve modele Apple Mac uređaja:

 • Servis MacBook prijenosnih računala

  Ukoliko imte bilo kakvih softverskih ili hardverskih problema sa vašim MacBook laptopom obratite se nama za pomoć. Obavljamo sve vrste popravaka na Macbook prijenosnim računalima kao što su npr. zamjena ekrana, zamjena tipkovnice, popravak matične ploče, zamjena grafičkog čipa, nadogradnja komponenti ( RAM memorija, SSD disk ).
 • Servis MacBook Pro ( 13″, 15″, 17″ ) laptopa

  Podrška za sve modele MacBook Pro laptopa kako hardverska tako i softverska. Apple Servis vam je na usluzi 7 dana u tjednu a obavljamo i najzahtjevnije popravke kao što su popravak matične ploče zalivene tekućinom. Osim toga radimo i zamjenu grafičkog čipa na matičnoj ploči a mijenjamo isključivo nove čipove. Također radimo i nadogradnju SSD diska kako bi vaš Macbook Pro radio puno brže a vaš stari disk vam možemo staviti u eksterno kučište te ga i dalje možete koristiti za pohranu podataka a ostaju vam gore i svi vaši podatci.
 • Servis MacBook Air ( 11″, 13″) prijenosnih računala

  Asos Servis  serviseri u slučaju da imate bilo kakav problem sa vašim MacBook Air laptopom će se potruditi da riješe vaše probleme u najkraćem mogućem roku. Jedan od čestih kvarova na Apple Macbook Air laptopima je pregaranje grafičkom čipa te ga je potrebno zamijeniti novim. Imajte na umu da za Apple Macbook Air nije moguća nadogradnja RAM memorije jer je ista zalemljena na matičnoj ploči tj. moguće je ali je takva vrsta nadogradnje puno skuplja nego kod Macbook Pro ili iMac računala.
 • Servis IMac računala

  Podrška za sve modele Apple iMac računala, rezervni djelovi, dostupan brzi servis i softverska podrška. Za iMac računala vršimo zamjenu Hard diska te popravke matične ploče svih vrsta kvarova. Također ukoliko vam se razbije staklo na iMac računalu naš Apple servis će vam obaviti zamjenu isti dan ukoliko staklo imamo dostupno odmah a ako ne potrebno ga je naručiti i u većini slučajeva je kod nas za cca. 7 radnih dana. Za svaki popravak na iMac računalu dajemo jamstvo od najmanje 6 mjeseci.
 • Popravak IPod uređaja

  Podrška i servis za sve modele Apple IPod uređaja, rezervni djelovi, baterije, punjači, ekrani samo u Asos Servisu.
 • Servis IPhone ( 3, 4, 4s, 5, 5S, 5C, 6 i 6 Plus) mobilnih uređaja

  Djelovi za sve modele Iphone uređaja, baterije, ekrani, zaštitna stakla, matične ploče, flat kablovi, home gumb i taster za paljenje, svi djelovi na jednom mjestu. Naš iPhone servis također uspješno popravlja sve vrste kvarova na matičnim pločama iPhone uređaja te također mobitele zalivene vodom ili bilo kojom drugom tekućinom. Također osim gore navedenog vršimo zamjenu LCD ekrana, zamjenu konektora punjenja na iPhone mobitelima, zamjenu tipke paljenja, zamjenu baterije te zamjenu prednje i zadnje kamere. Naš iPhone servis većinu dijelova ima odmah raspoložive pa se tako servis obavlja isti dan.
 • Servis IPad ( 1, 2, 3, 4, 5, iPad Air, iPad Mini Wi-Fi, Cellular, CDMA, 3G.) tableta

  Kod nas možete naći sve djelove za vaš IPad , ekrani, baterije, punjači, matične ploče za sve modele 1,2,3,4,5. Kompletna podrška i servis na jednom mjestu. Vršimo zamjenu stakla touchscreen, zamjenu baterije, zamjenu ekrana, zamjenu tipke ( flat ) paljenja i glasnoće, zamjenu WiFi antene te popravak matične ploče. Jamstvo na svaki popravak je najmanje 6 mjeseci. Popravljamo sve vrste iPad tableta kao što su iPad 1, 2, 3, 4, iPad Air te iPad Mini. Mijenjamo isključivo original Apple dijelove.

Software Podrška

Asos Servis će vam pružiti podršku ukoliko imate bilo kakav problem sa Apple softverom ili njegovim aplikacijama:

 • Mac Mail, Address Book and iCal Support
 • Mac OS X installation, migration, and repairs
 • Mac-to-Mac and PC-to Mac Transitions
 • iCould Syncing and Support
 • iTunes and iPod Support

  Apple servis u Rijeci

  Apple servis u Rijeci

Apple servis, popravak apple uređaja, iMac servis, Macbook servis, iPad servis, mac servis, popravak macbooka
 • Ljubaznost osoblja
 • Cijena servis
 • Brzina
 • Stručnost
5

Brzi Apple servis u Rijeci

U našem Apple servisu popravljamo sve vrste kvarova kao što su zamjena hard diska na Macbook ili iMac računalima, popravak matične ploče, zamjena ekrana i stakla na iPad tabletima, zamjena ekrana na Mac uređajima, zamjena tipkovnice na Macbook prijenosnim računalima. Ukoliko bilo koja od usluga koju trebate nije navedena na našim web stranicama slobodno nam pošaljite upit. Za svaki obavljeni popravak u našem apple servisu dajemo jamstvo od najmanje 6 mjeseci.

Sending
User Review
4.36 (47 votes)