IPhone Servis Rijeka

IPhone stručnjaci će vam pomoći da riješite slijedeće probleme:

Zamjena LCD ekrana

Zamjena LCD ekrana za Iphone 4, 4S, 5, 5s, 5c, 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus i iPhone X je jedna od najčešćih intervencija na iPhone mobilnim telefonima. U našem iphone servisu mijenjamo isključivo original LCD ekrane za sve modele iPhone uređaja kao što su iPhone 4, 4S, 5, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, iPhone 8, 8 Plus i iPhone X. Zamjena ekrana na iPhoneu je gotova u roku od 2 sata a nekad i prije. Na svaki od zamjenjenih LCD ekrana dajemo jamstvo od godinu dana. Ukoliko želite samo kupiti LCD ekran ali ga neželite mijenjati isti možete kupiti kod nas po najpovoljnijim cijenama. Večinu ekrana imamo odmah raspoložive ali za točnu dostupnost je najbolje da kontaktirate naš iphone servis naši ljubazni djelatnici će vam odmah dati potrebne informacije o raspoloživosti i cijeni ekrana.

Iphone servis

Zamjena LCD ekrana Iphone

 

Servis mreže (IPhone je izgubio domet)

Ukoliko se na vašem iPhone uređaju dešava da vam je u postavkama onemogućena opcija za uključiti WiFi ili vam iPhone ima jako slab domet kvar je najvjerovatnije na WiFi čipu kojeg je potrebno zamijeniti. Ova greška se najčešće pojavljuje na iPhone 4, 4s, 5 i 5s mobilnim uređajima ali nisu isključeni kvarovi niti na drugim. U našem iphone servisu popravljaju takve vrste kvarova u roku od dva radna dana ukoliko čipove imamo raspoložive a jamstvo na ovaj popravak je 6 mjeseci.

Popravak WiFi čipa

Popravak WiFi čipa

 

IPhone je izgubio zvuk

Vaš Iphone je izgubio zvuk, kada razgovarate dešava se da vi druge čujete a oni vas ne i obratno, Iphone stručnjaci će vam riješiti takav problem u roku 2 radna dana. U večini slučajeva problem je u samom zvučniku koji u našem iphone servisu riješavamo u roku sat vremena. Nerijetko se dešava da je problem na matičnoj ploči tj. točnije na audio čipu koji je potrebno zamijeniti novim. Takav servis je puno kompleksnija vrsta popravka i u najgorem slučaju se može čekati na popravak i do 7 radnih dana. Za takvu vrstu popravka iphone uređaja dajemo jamstvo od 6 mjeseci.

Zamjena zvučnika na Iphone

Zamjena zvučnika na Iphone

 

Touch Screen ne radi – puknuto staklo

U slučaju da je samo staklo napuklo, a telefon radi, slika se prikazuje i tochscreen reagira na dodir, tada se mijenja samo staklo ( touchscreen ). Zamjena samog stakla u našem Iphone servisu je malo povoljnija nego kada morate mijenjati cijeli ekran, i ako u današnje vrijeme razlika nije velika. Zamjena komplet LCD ekrana se obavlja puno brže nego zamjena stakla, pa ako ne želite ili niste u mogućnosti čekati par dana, možda biste više željeli da odmah napravimo zamjenu komplet LCD ekrana na vašem iPhone mobilnom uređaju. Naša preporuka svakako je uvijek zamjena cijelog original LCD ekrana jer se usluga obavlja u roku sat vremena i puno je kvalitetnija opcija popravka iphonea. Ako se ipak odlučite za zamjenu samog stakla na iphoneu dajemo jamstvo od samo 3 mjeseca.

Zamjena baterije na IPhone

Vaš IPhone je počeo da se gasi ili se baterija isprazni za 5 sati. Kod nas možete kupiti novu originalnu bateriju za bilo koji Iphone uređaj kao i za 5, 5S, 5C, iPhone 6, 6 Plus, iPhone 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, iPhone 8, 8 Plus i iPhone X. Mijenjamo isključivo original Apple baterije za koje dajemo jamstvo u trajanju od 6 mjeseci. Zamjena baterije u našem iphone servisu je gotova u roku od pola sata a dok čekate na zamjenu možete se kod nas udobno smjestiti uz šalicu kave ili soka. Nakon zamjene baterije uređaj uvijek testiramo po principu punjenja i pražnjenja baterije.

Zamjena baterije Iphone

Zamjena baterije Iphone

 

Zamjena konektora punjenja na Iphoneu

Ponekad se desi da iPhone neće da se puni, i ako on može normalno raditi kada se u njega stavi napunjena baterija. U zavisnosti od modela iPhonea može se pojaviti poruka tipa „punjenje nije moguće“ ili jednostavno telefon uopće ne reagira kada se priključi na punjač.

Do ovog kvara dolazi iz više razloga, zbog ulaska vode u telefon, neodgovarajućeg punjača, lošeg rukovanja punjačem i slično, uslijed čega može doći do oštećenja konektora punjenja.

Također, osim konektora punjenja, ovaj kvar se može javiti i uslijed oštećenja na matičnoj ploči iPhone uređaja. U tom slučaju, radi se o težem kvaru čiji popravak zahtjeva više vremena, a često se u ovim slučajevima postavlja i pitanje isplativosti popravka ukoliko se radi o iPhone mobitelu starije generacije. Takav kvar se ne rješava odmah i potrebno je donijeti telefon u naš iphone servis i ostaviti ga par dana.

U našem apple servisu cijena zamjene konektora napajanja, odnosno popravka punjenja zavisi od modela iPhone uređaja, a trajanje popravka je teško reći unaprijed jer zavisi od kvara i modela iphonea.

zamjena konektora punjenja na iphoneu

zamjena konektora punjenja

Zamjena aluminijskog kućišta na iPhoneu

Ukoliko vam se desi da vam iPhone padne na pod i kućište se ošteti ili vam je prilikom korištenja kamere slika mutna možemo vam napraviti zamjenu kućišta isti dan. Prilikom zamjene kućišta se mijenjaju senzori, leče kamere i blica. Aluminijsko kućište Apple iPhone mobitela ne samo da lijepo izgleda nego ujedino i služi kao GSM i GPS antena i samim tim je temeljni dio iPhone uređaja. Mijenjamo isključivo original Apple kućišta sa jamstvom od 6 mjeseci.

Zamjena kučišta na iPhoneu

Zamjena kučišta na iPhoneu

Home Tipka

Jedna od najčešće korištenih tipki na iPhone mobitelima je središnja home tipka koja se nalazi na samom LCD ekranu. Korisnici iPhone uređaja se često žale na probleme sa home tipkom a kvarovi su različiti. U našem servisu mijenjamo home tipku ili home tipku flat i to na svim iPhone mobitelima 4, 4S, 5, 5S, 6, 6 Plus, iPhone 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, iPhone 8, 8 Plus i iPhone X. Servis je gotov u roku 40 minuta a jamstvo je 6 mjeseci. Mijenjamo isključivo original Apple dijelove.

Zamjena home tipke

Zamjena home tipke

Zamjena tipke paljenja/gašenja na iPhone mobitelu

Tipka paljenja/gašenja je jedna od tipki koje se jako puno koriste i samim tim se desi da nakon izvjesnog vremena tipka jako loše reagira na pritisak ili uopće ne reagira što može stvarati jako velike probleme korisnicima iPhone mobitela. Tipka paljenja se često nalazi na flat kablu zajedno sa proximity senzorom pa se i mijenja tako u kompletu. Zamjenu tipke paljenja/gašenja ( power tipka ) vršimo na svim iPhone mobitelima ( iPhone 4, 4s, 5, 5s, 5c, 6, 6 Plus, 6s,6s Plus, iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus i iPhone X ) u roku od cca. 2 sata od donošenja uređaja u servis. Koristimo isključivo original Apple flat kablove za iPhone mobitele na što dajemo i jamstvo od 6 mjeseci.

Zamjena tipke paljenja na iPhone mobitelu

Zamjena tipke paljenja

IPhone je zaliven vodom

Vaš Iphone je došao u kontakt sa vodom ili nekom drugom tekućinom. ODMAH GA ISKLJUČITE i odnesite u najbrži iphone servis na čišćenje. UKOLIKO GA BUDETE SUŠILI SAMI I ČEKALI DA PROĐE VRIJEME, PA UPALITE TELEFON u tom momentu riskirate da napravite 100% veću štetu nego koja je na njemu napravljena. Također ukoliko vam je telefon pao u morsku vodu su šanse puno manje da se uređaj uspije spasiti a ako i uspije troškovi popravka su puno veći. Imaj te na umu da ovakav servis iphone uređaja može potrajati i više od tjedan dana a pogotovo ukoliko neke od dijelova nemamo na stanju. Ukoliko se vaš iPhone uređaj nemože popraviti ili je popravak ekonomski neisplativ neplaćate ništa.

Otključavanje IPhone

Vaš IPhone je iz nekog razloga zaključan, kupljen je takav na nekoj mreži, kod nas možete otključati bilo koji Iphone uređaj i dobiti Sim FREE telefon za manje od jednog sata. Radimo isključivo tvornička otključavanja što znači da vaš iphone ostaje trajno otključan bez obzira što vi instalirali ili upgradeali. Ukoliko je otključavanje uređaja pre skupo nudimo i unlock sim free kartice.

 • IPhone 4
 • IPhone 4S
 • IPhone 5
 • IPhone 5S
 • Iphone 5C
 • Iphone 6
 • Iphone 6 Plus
 • Iphone 6S
 • Iphone 6S Plus
 • iPhone 7 i 7 Plus
 • iPhone 8 i 8 Plus
 • iPhone X

Software Podrška za IPhone

Apple stručnjaci će vam pružiti podršku ukoliko imate bilo kakav problem sa IPhone softverom ili njegovim aplikacijama. U večini slučajeva svaku nadogradnju softwarea sa starije verzije na noviju verziju IOSa radimo bez gubitka podataka. Ukoliko iz bilo kojeg razloga moramo vratiti vaš iPhone na tvorničke postavke prije samog početka vračanja osiguravamo sve vaše podatke koje poslije opet vraćamo.

 • IOS 5
 • IOS 6
 • IOS 7
 • IOS 8
 • IOS 9
 • IOS 10
 • Jail Break
 • Instalacija IGO navigacije.

Zamjena samo stakla na iPhone mobitelima

Ukoliko je na Vašem iPhone uređaju napuklo samo staklo a slika na ekranu je normalna te touch ispravno radi u mogućnosti smo vam ponuditi usluga zamjene stakla. Sa oabzirom da mijenjamo samo staklo zadržavate vaš original ekran te je to velika prednost jer se danas na tržištu većinom nude zamjenski komplet ekrani ali ne i original tvornički.
Zamjenu stakla vršimo isključivo OCA ( optical clear adhensive ) tehnologijom koju upotrebljavaju i tvornice prilikom izrade ekrana. Kod zamjene stakla vam nudimo jamstvo od 3 mjeseca.

Zamjenu stakla vršimo na slijedećim iPhone mobitelima:

 • iPhone 5, 5C i 5S
 • iPhone 6, 6s, 6 Plus i 6s Plus
 • iPhone 7 i 7 Plus
 • iPhone 8 i 8 Plus
 • iPhone X

zamjena stakla iphone

Popravak matične ploče

Ukoliko imate kvar na matičnoj ploči vašeg iPhone mobitela onda ste kod nas na pravom mjestu. Naime cijena zamjene nove matične ploče je u većini slučajeva ne isplativa jer cijena iste ne rijetko prelazi cijenu cijelog uređaja te je u tom slučaju popravak puno povoljnija opcija. Neke od simptoma koje mogu ukazivati na kvar matične ploče su ( iphone nema mreže ili piše traženje mreže i ako je sim kartica ispravna, uređaj prazni jako brzo bateriju i grije se, kamere nerade, nema zvuka, sugovornik vas ne čuje, na ekranu nema pozadinskog osvjetljenja, nije moguće punjenje ili je uređaj kompletno mrtav ). Popravke vršimo profesionalnom opremom i sa dugogodišnjim iskustvom te na sve popravke dajemo jamstvo od 3 do 6 mjeseci. Vršimo popravke na svim iPhone mobitelima kao što su iPhone 4, 4s, 5, 5s, 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus te iPhone X. Dijagnostika kvara na iPhone mobitelima je kod nas besplatna.

popravak matične ploče iPhone

Za pitanja o trajanju servisa i cijene za pojedine modele Vas molimo da nam pošaljete upit.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Vaš telefon (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

Iphone servis, popravak iphonea, iphone popravak
 • Ljubaznost osoblja
 • Cijena servisa
 • Brzina
5

Brzi iPhone servis u Rijeci

U našem iPhone servisu popravljamo sve vrste kvarova kao što su zamjena LCD ekrana, zamjena baterije, zamjena konektora punjenja, tipke paljenja, tipke glasnoće, kučište, senzore, prednju i zadnju kameru te popravke matičnih ploča na svim iPhone uređajima kao što su iPhone 4, 4s, 5, 5s, 6 i 6 Plus. Za svaku obavljenu uslugu nudimo jamstvo od 6 mjeseci a to je moguće jer isključivo mijenjamo original Apple dijelove.

Sending
User Review
4.64 (85 votes)