Baš kao što ste imali jako dobar ukus prilikom odabira marke i modela svog pametnog mobitela, tako bi sada trebali imati ukusa prilikom odabira servisa za održavanje i popravak istog. Svi mi koji koristimo bilo koju verziju revolucije iz Apple radionice zvanu iPhone, vrlo dobro znamo što nam taj mobitel znači i donosi, stoga vratimo svom uređaju istom mjerom.

Tražite Apple servis u Rijeci?

Asos servis u Rijeci jedan je od najbržih i najkvalitetnijih servisa Apple uređaja u Hrvatskoj i šire. Osim profesionalnog osoblja i alata, trudimo se u najkraćem mogućem roku popraviti vaš uređaj, jer jako dobro znamo kako je biti bez njega onda kada je najpotrebniji.

Naš tim stručnjaka popravit će svaki vaš kvar i zamijeniti pokvareni dio uređaja novim, isključivo originalnim dijelom, s ciljem što kvalitetnijeg rada uređaja. Većina original dijelova uvijek je dostupna na lageru, što nam često omogućuje rješavanje problema već istoga dana.

zamjena stakla iphone

 

Zamjena ekrana na iPhone mobitelima

Original zamjenski dijelovi daju nam mogućnosti jamčiti vam ispravnost uređaja, stoga ćete za svaku uslugu dobiti jamstvo u trajanju od šest mjeseci. Posebno je to zanimljivo korisnicima iPhone uređaja kojima se pokvario / potrgao ekran, te ga sada žele zamijeniti, a trebaju garanciju.

U svakom trenutku imamo dostupan original ekran za svaki iPhone, što nam omogućuje ugradnju istog u najkraćem mogućem roku. S obzirom na činjenicu da je zamjena ekrana jedan od najčešćih kvarova na pametnim telefonima, vjerujemo kako vam je brzina i sigurnost cijelog postupka vrlo bitna, stoga nam se obratite s povjerenjem.

Bitna napomena: Bez obzira koristite li starije modele ovog smartphonea, kao što su iPhone (2G), iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 i iPhone 4S, ili pak posjedujete novije verzije; iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s i 6s Plus pa čak i najnoviji iPhone SE, Asos servis omogućit će vam zamjenu LCD-a na vašem uređaju i ponuditi garanciju za obavljeni posao.

zamjena ekrana iphone

 

Kako zamijeniti ekran na iPhone-u?

Ako ste (i)pak u potrazi za tutorijalom o zamjeni ekrana na iPhone uređaju, potrebno je znati kako takav proces nije jednostavan, te ga treba izvršiti isključivo stručna osoba s iskustvom i prikladnim alatom, kako na kraju ne bi bilo više štete nego koristi.

Čak i obična zamjena stakla na mobitelu nije bezopasna, s druge strane zamjena ekrana zahtjeva potpuno rastavljanje, zamjenu i sastavljanje uređaje, prilikom čega možete oštetiti uređaj, te u konačnici popravak kvara platiti puno više.

Korisnici iOS uređaja znaju zašto koriste smartphone ove američke kompanije, kao i o prednostima njihovog operativnog sistema. Ako već znate prepoznati kvalitetu, platiti je više u startu, nemojte sada štedjeti nekoliko stotina kuna na održavanju i popravku vlastitog uređaja, te pritom riskirati mnogo veće probleme.

iPhone 7 – zamjena ekrana

Naravno da nismo prvi u svijetu dobili spomenuti uređaj u ponudu, niti imamo informaciju kada će izaći novi model – iPhone 7, no ono što sigurno znamo jest da ćemo biti prvi koji će vam ponuditi kompletan servis za iPhone 7, uključujući i zamjenu ekrana na uređaju.

Cijena – zamjena ekrana – iPhone

Ovisno o modelu iPhone uređaja, cijena zamjene ekrana varira. Razlog tome leži u činjenici da noviji modeli koriste skuplje ekrane, čija nabava je u startu skuplja, stoga je i zamjena ekrana na takvom iPhone uređaju skuplja. Ako želite znati cijenu za vaš model, ne ustručavajte se kontaktirati nas bez obaveze za korištenjem usluge!

popravak ekrana iphone

Specifikacije ekrana na iPhone uređajima

 • iPhone (2G) koristi ekran od 3,5 incha, 320×480 pixela, omjer 2:3 (š:v)
 • iPhone 3G koristi ekran od 3,5 incha, rezolucije 320×480, 16M boja
 • iPhone 3GS koristi isti ekran kao i 3G
 • iPhone 4 koristi ekran s LED zaslonom od 3.5 incha, rezolucije 960×640 pixela
 • iPhone 4S koristi isti ekran kao i iPhone 4
 • iPhone 5 koristi ekran od 4 incha, rezolucije 1136×640 i gustoće 326 ppi
 • iPhone 5S koristi isti ekran kao i iPhone 5
 • iPhone 5c koristi isti ekran kao i iPhone 5
 • iPhone 6 koristi ekran od 4,7 incha, 1334 x 750 pixela i gustoće 326 ppi
 • iPhone 6 Plus koristi ekran od 5,5 incha, 1920 x 1080 pixela
 • iPhone SE koristi ekran od 4 incha, gustoće 326 ppi
Zamjena ekrana iphone
 • Cijena
 • Usluga
 • Brzina popravka
5

Zamjena ekrana na iPhone mobitelu

Mijenjamo isključivo original Apple ekrane na svim iPhone mobitelima kao što su iPhone 4, 4s, 5, 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus i iPhone SE. Zamjena ekrana je gotova u roku par sati ukoliko su ekrani raspoloživi na skladištu.

Sending
User Review
4.8 (10 votes)