Popravak Apple uređaja

Apple je Američka kompanija koja je vodeća kada su u pitanju mobilni i laptop uređaji. Svakog mjeseca Apple proda na milijune svojih uređaja, najčešće su to: Mac uređaji, Ipad, Iphone i Ipod. Iphone je najpopularniji telefona na svijetu, dok je Ipod najpopularniji multimedialni plazer na svijetu. Apple se prije svega izdvaja po svojoj kvaliteti i predivnom dizajnu, koji su mnogo veći nego kod većine drugih uređaja na tržištu. Međutim, i pored toga njihovi uredjaji nisu neuništivi, i često se znaju pokvariti. Iz tog razloga je važno pronaći pravi Apple servis, onaj koji će vam uvijek pružiti stručne usluge i savjete.

Dobrodošli u Asos Servis. Mi pružamo profesionalne, pravovremene, efikasne i povoljne usluge popravka svih apple proizvoda. Imamo vrlo bogato iskustvo i već dugi niz godina se bavimo ovim poslom i jamčimo da ćemo profesionalno odraditi svaki zadatak. Naši klijenti su uvijek na prvom mjestu, mi smo uvijek tu za sve vaše Apple proizvode. Koliko god Apple uređaji bili kvalitetni i oni se kvare, za to postojimo mi da vam pomognemo da se taj problem riješi.

Popravak Apple uređaja

Naš servis

Vršimo servis svih apple proizvoda, uključujući:

 • Ipad ( 1, 2, 3, 4, iPad mini i iPad Air ) tablete
 • Iphone ( 3, 3GS, 4, 4S, 5, 5S, 6 i 6 Plus ) telefone
 • Ipod modele
 • Mac ( iMac, Macbook Air, Macbook Pro ) računala
 • Ostale laptop modele

 

Danas nažalost postoji veliki broj prevaranata, mnogi se predstavljaju da su stručni a ustvari to je samo laž jer žele zaraditi novac na lak način. Iz tog razloga se morate obratiti profesionalnom Apple servisu koji vam jamči svoju korektnost i stručnost. Mi smo uvijek tu da vam pomognemo sa bilo kojim poteškoćama u vezi vaših uređaja, nebitno je dali imate: Macbook, Ipad, Iphone, IMac, ili Ipod, mi smo uvijek tu da vam pomognemo. Vrlo brzo ćemo odgovoriti na sve vaše zahtjeve, a vi samo treba da nas kontaktirate.

Macbook servis

Naš ured

Ovim se bavimo već dugi niz godina. Za to vrijeme smo popravili na tisuće proizvoda. Uvijek smo to radili sa zadovoljstvom. Jer mi smo prije svega ljubitelji Apple tehnologije, pa tek onda stručnjaci u njihovom servisu. Sve što tražimo od vas jeste da donesete svoj Apple proizvod kod nas, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti. Tu smo da vašim pokvarenim uređajima unesemo novi sjaj, to vam jamčimo. Sve ćemo obaviti vrlo povoljno, brzo i efikasno.

Usluge koje obavljamo su:

 • Popravka macbook, imac i ostalih laptop računala. Nije bitno dali vam se pokvarila matična ploča, grafička, hard disk ili je nešto drugo u pitanju. Mi ćemo vam pomoći da riješite sve problem koje imate sa svim laptop modelima.
 • Nadogradnja Apple laptop računala u današnje vrijeme je važno važno imati jaku mašinu za svoj rad. Vrlo brzo i profesionalno vršimo nadogradnju svih laptop proizvoda kompanije Apple, nebitno dali želite nadograditi ram memoriju, hard disk ( nadogradnja SSD-a ), ili pak imate nešto drugo u planu, mi smo tu za vas.
 • Zamjena LCD – a i ostalih polomljenih dijelova. Ako vam je slomljen LCD ili neki drugi dio vašeg Apple uređaja, mi ćemo taj dio vrlo brzo zamijeniti. Lomljenje stakla je najčešći fizički kvar Iphone uređaja, i ako se ne postavi kako treba može doći do velikih problema. Vršimo usluge zamjene: flat kabla, zamjene home tipke, tipke paljenja ( power tipka ), tipke glasnoće i zvuka ( volume tipka ), konektora punjenja, prednje i zadnje kamere, baterije, zvučnika i drugo. Cijena je vrlo povoljna i na LCD ekrane ćete imati jamstvo od najmanje 6 mjeseci. Također želimo napomenuti da mijenjamo isključivo original Apple dijelove.
 • Popravak Ipad, Iphone ili Ipod uređaja. Mobiteli su naša svakodnevnica. Zbog toga je jako važno pronaći kvalitetan servis koji će vam pomoći u slučaju nužde. Vaš telefon ćemo popraviti vrlo povoljno, brzo i kvalitetno, samo ga donesite kod nas i mi ćemo vam pomoći.
 • Spašavanje podataka – Naš servis koristi najnoviju opremu i softvere uz pomoć kojih može sačuvati sve podatke koje želite. Sve podatke ćemo spasiti, nije bitno dali vam je računalo u kvaru ili ih pak želite za svaki slučaj sačuvati.
 • Reinstalacija operativnog sustava i instalacija programa. Ako želite reinstalirati sustav, mi ćemo vam pomoći u tome, jako brzo ćemo to uraditi za vas. Također, vršimo usluge instaliranja svih programa koje želite, uključujući i navigaciju i ostale sistemske programe koje želite imati na vašem uređaju.
 • Jailbreak i mnoge druge instalacije – Ako želite imati “Jailbreakovan” telefon, tu smo za vas. Vrlo brzo i profesionalno vršimo jailbreak na Apple uređajima bez ikakvih mogućnosti za bilo kakvu štetu vašeg mobitela.
 • Dubinsko čišćenje – Nudimo vam dubinsko čišćenje svih vaših uređaja. Dubinski ćemo ih očistiti od prašine i svih ostalih smetnji u njihovom radu te svakako zamijeniti i termalnu pastu. Ovo je jako važno, jer je to najčešći razlog kvarova na laptop računalima, i ako mnogi ljudi ne brinu dovoljno o tome.
 • Prodaja dodatnih dijelova za Apple proizvode. Ako vam je potreban bilo koji dio za Apple proizvod, nazovite nas i mi ćemo vam pomoći. Posjedujemo nekoliko tisuća dodataka za Apple proizvode, tu su prije svega: punjači, maske, zaštitne folije i drugo.
 • Ostala računala – osim Apple računala mi popravljamo i sve ostale pc uređaje i laptope, sve što treba jeste da donesete vaše računalo u našu poslovnicu i mi ćemo sa zadovoljstvom da ga servisiramo u što kraćem vremenskom roku.
 • Brojne druge usluge – Ako nešto nismo naveli, a tiče se servisiranja Apple proizvoda, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam pokušati pomoći u najkraćem mogućem vremenskom roku.
iPhone servis

iPhone servis

Budite slobodni da nas kontaktirate i upitate u slučaju bilo kakvih nedoumica, vrlo rado ćemo vam pomoći. Mi smo tu za vas, biće nam čast da vam pomognemo. Također, preporučujemo vam da posjetite našu službenu facebook stranicu

Popravak Apple uređaja, popravak Macbook laptopa, popravak iMac računala, popravak iPad tableta
 • Ljubaznost osoblja
 • Cijena servisa
 • Brzina
 • Stručnost
5

Popravak Apple uređaja

U Asos Servisu popravljamo sve vrste Apple uređaja kao što su iPhone, iPad, Macbook, iPod i iMac. Ugrađujemo isključivo originalne dijelove na koje dajemo jamstvo od 6 mjeseci. Također vršimo i nadogradnje softwarea i tvorničko otključavanje Apple uređaja. Ukoliko vam je potreban neki rezervni dio za vaš Apple uređaj slobodno nam se obratite jer smo u mogućnosti nabaviti skoro sve rezervne dijelove.

Sending
User Review
4.78 (18 votes)