SAMSUNG SERVIS

Samsung je najpoznatija tehnološka tvrtka na svijetu, gotovo da ne postoji osoba koja nikada nije posjedovala bar neki uredjaj iz ove kompanije. Ipak, Samsung je u zadnjem desetljeću najpoznatiji po svojim mobitelima i tablet uređajima.
Mobiteli već duže vremena predstavljaju našu svakodnevnicu. Skoro da ne postoji osoba koja svoj svakodnevni život može zamisliti bez mobilnih telefona. Ipak, i mobilni telefoni kao i ostali tehnički uređaji se mogu slomiti ili pokvariti. Ako imate Samsung uređaj, mi vam nudimo njegov popravak po izrazito povoljnoj cijeni. Posao obavljamo vrlo: profesionalno, povoljno i brzo. Samsung telefoni danas čine čak preko 30% svih mobitela na svijetu. Svakog mjeseca Samsung proda na milijune svojih uređaja. Nebitno jesu li to: tableti, telefoni, laptopi, televizori i slično. Samsung je lider u svakom segmentu tehnike. Samsung je pridobio svoje kvalitete sa relativno niskom cijenom, i sa kvalitetom svojih uredjaja, koji uz APPLE tvrtku stoje na samom vrhu kvalitete.
Naša tvrtka se već duži niz godina uspjesno bavi popravkom Samsung mobitela, jedni smo od najboljih servisa u Hrvatskoj, a sigurno smo i jedni od najpovoljnijih. Naš profesionalni servis vam jamči da ćemo vrlo brzo popraviti bilo koji Samsung uređaj. Naš Samsung servis će vam vrlo brzo i povoljno popraviti svaki Samsung uređaj. Samsung mobiteli se najčešće kvare, ali naš servis ima iskustva sa svim Samsung uređajima.

Samsung servis

Samsung servis

Naš Samsung servis nudi popravak svakog Samsung uređaja, prije svega su tu:

  • Mobiteli
  • Tableti
  • Laptopi
  • Ostali Samsung uređaji

 Najčešće vršimo servis:

Zamjena LCD ekrana – Ovo su najčesci kvarovi svih smart mobitela i tableta. Skoro da ne postoji vlasnik kome se nekada nije dogodilo da mu telefon padne ili pukne ekran. Upravo zbog toga smo tu mi da to obavimo povoljno i brzo. Vrlo brzo, a često i isti dan možemo zamjeniti ekran na vašem Samsung uređaju, bez obzira dali je to mobitel ili tablet.

Popravak Samsung mobitela

Samsung razbijen ekran

Zamjena SIM utora – Još jedan jako čest kvar. Mnogim telefonima se dogodi da im se polomi ili pokvari SIM utor. Simptomi kvara su da vaš Samsung uređaj neprepoznaje SIM karticu ili konstantno gubi kontakt. Naš servis dosta brzo može riješiti ovaj problem i vraća vam popravljen telefon u roku par dana.

Zamjena SIM utora Samsung

SIM modul Samsung

Dekodiranje Samsung uređaja – Ako imate uređaj koji je zaključan na određenu mrežu. Mi ga možemo vrlo brzo i sigurno odključati i omogućiti vam da sasvim normalno nastavite koristiti svoj Samsung mobitel. Nebitno dali ste zaboravili šifru, ili ste kupili rabljeni mobitel pa je i neznate, mi ćemo to brzo obaviti za vas.

Spašavanje pokvašenog telefona – Ako vam se telefon smočio, mi vam možemo pomoći da ga “oživite”. Zapamtite, nemojte ga pokušati paliti, jer ako to uradite možete ga dodatno uništiti i tako samo još otežati ili čak onemogućiti njegovg popravak. Voda je jako štetna po telefon, i potrebno je da profesionalci odklone svu vodu ili so (jer je ona posebno pogubna za vaš uređaj) i zamjene potencijalno pokvarene djelove pa tek onda upale taj uređaj.

Zamjena konektora punjenja – Ako vam ne radi utor za punjenje, mi ga brzo i lako možemo zamjeniti. Da vam je konektor punjenja u kvaru možete primjetiti jer vam Samsung mobitel nepuni ili gubi kontakt. To je rutinska radnja koja se obavlja jako brzo.

Zamjena konektora punjenja Samsung

Konektor punjenja Samsung

Čuvanje podataka – Ako iz bilo kojeg razloga želite sačuvati podatke sa vašeg Samsung uređaja, mi vam u tome možemo pomoći, brzo i povoljno ćemo sačuvati sve podatke koje želite.

Popravak i ugradnja softvera – Ako imate problema sa uređajem, tipa neće da se upali, ima puno bugova, spor je, ima raznih drugih problema i slično. Mi vam možemo popraviti softver i dovesti vaš uređaj u potpuno ispravno stanje funkcionalnosti. Također ako ga želite nadograditi, mi vam vrlo brzo možemo pomoći u tome. Također vam možemo instalirati i navigaciju i ostale programe koje želite imati na vašem Samsung mobitelu, tabletu ili laptopu.

Zamjena raznih tipki – Ako vam se pokvarila Home, Volume, Turn on / off tipka, mi ih možemo zamjeniti. Ovo se dešava kada vlasnicima padne telefon, ili ga vlasnici prejako stiskaju, pa uslijed prevelikog pritiska, tipka se pokvari. Mi vam jako brzo možemo pomoći u tome.

Popravak matičnih ploča – Matične ploče su sama jezgra svakog uređaja. To je srce svih mobitela, i nažalost često se kvare. Bez njih nijedan mobitel nemože da funkcionira, ona je ujedno i najskuplji dio mobitela, zato je i važno da popravak obavi profesionalni servis.

vak matične ploče na Samsung mobitelu

Matična ploča Samsung Galaxy

Servis Samsung laptop uređaja – Vršimo sve vrste popravka na Samsung laptop prijenosnim računalima. Nebitno dali želite hardverski ili softverski servis, mi ćemo vam pomoći. Sve što je potrebno jeste da vaš laptop uređaj donesete u našu poslovnicu, i mi ćemo vrlo brzo dijagnosticirati kvar i otkloniti ga.

Popravak Samsung laptopa

Popravak Samsung laptopa

Popravak kamere – Nudimo popravak kamera na vašim Samsung uređajima.
Važno je napomenuti da na mnoge popravke u našem Samsung servisu imate jamstvo, a trajanje ovisi od popravka koju budete zahtjevali. Također, važno je znati da smo mi profesionalni servis koji radi isključivo sa original Samsung djelovima. Na ovo morate obratiti pažnju, jer mnogi servisi koriste razne kopije i tako vam samo mogu dodatno uništiti telefon, to se nazalost vrlo često dešava i na to morate obratiti pažnju. Većina servisa će umjesto original ekrana koristi kopiju stakla, koje će smetati vašem telefonu i samo ga više pokvariti.

Također, u našoj ponudi se nalazi veliki broj Samsung opreme, kao što su: torbice, punjači, maske, folije, baterije i mnoge druge dodatke za vaše Samsung mobitele, tablete, laptop uređaje i slično. I što je najvažnije, sve je to po vrlo povoljnim cijenama.

samsung servis, popravak samsung mobitela, popravak samsung tableta, zamjena ekrana, baterije, zvučnika
  • Cijena servisa
  • Brzina usluge
  • Ljubaznost djelatnika
5

Samsung servis Rijeka

U našem Samsung servisu popravljamo sve vrste kvarova na mobitelima, tabletima i laptopima. Neki od servisa koje radimo su zamjena ekrana, zamjena baterije, konektora punjenja, home i power tipke te prednje i zadnje kamere. Za sve usluge izdajemo račun i jamstvo

Sending
User Review
3.8 (30 votes)