Popravak matične ploče Samsung Galaxy S3

U servis smo zaprimili mobitel Samsung Galaxy S3 koji je pao u vodu i nakon tog se više nije mogao upaliti.

Prvo smo napravili čišćenje matične ploče u ultrazvučnoj kadi a nakon tog smo krenuli sa detaljnom dijagnostikom kvara. Ustanovili smo da je matična ploča dosta stradala i pregorjelo je par čipova koje je bilo potrebno zamijeniti. Nakon zamjene čipova mobitel se uspjeo upaliti i naizgled je sve radilo kako treba ali nažalost glavna kamera nije bila u funkciji. Naravno prvo smo zamijenili novu kameru ali i dalje je bio isti problem pa smo ustanovili da je kvar i dalje na matičnoj ploči a ne na kameri. Napokon smo uspjeli i taj kvar riješiti i mobitel opet radi kao nov.

Mobitel zaliven vodom

Kvarovi na matičnoj ploči mobitela koji su bili u vodi spadaju pod jedne od težih popravaka i nažalost popravak nekad može trajati i par tjedana sve zavisi od veličine kvara pa molim stranke na strpljenje jer smo jedini u Rijeci a i skoro diljem Hrvatske koji rade takve kompleksne popravke pa nam je i opseg posla dosta velik.

Sve u svemu popravak matične ploče je opet daleko povoljniji nego kupovina nove matične ploče ili drugog mobitela ali nažalost nekad se desi i da neuspijemo otkloniti kvar pa nepreostaje ništa drugo nego kupovina nove matične ploče ali tu ćemo vam isto vrlo rado pomoći.

popravak matične Samsung Galaxy, mobitel zaliven vodom
  • Brzina popravka
  • Uspješnost
  • Cijena
5

Popravak matične ploče na Samsung Galaxy S3

Uspješno popravljena matična ploča mobitela Samsung Galaxy S3 koji je bio u vodi.

Sending
User Review
4.8 (5 votes)