Kao kod svakog drugog sličnog prenosivog uređaja, tako i kod laptopa, čest kvar koji se događa je kvar / pucanje ekrana nakon pada. I tada je ekran potrebno zamijeniti, te je ista usluga jedna od popularnijih po pitanju servisa laptopa. Asos servis laptopa u Rijeci nudi uslugu zamjene ekrana na laptopu, te pruža jamstvo u trajanju godinu dana na novi ekran!

Zamjena ekrana – prijenosno računalo

zamjena ekrana na laptopu

 

Takva usluga prije pet do šest godina skupo je naplaćivana na raznim servisima, te u nekim slučajevima nije bilo isplativo mijenjati ekran na laptopu jer bi novi ekran i usluga zamjene premašivali cijenu samog uređaja. S vremenom su cijene rezervnih dijelova pale, u ovom slučaju LCD-a, stoga je i sama usluga postala financijski prihvatljivija.

Asos servis u Rijeci ponudit će vam diskontno niske cijene nabave original ekrana za vaše prijenosno računalo, te će ga zamijeniti po najpovoljnijim cijenama. Uslugu će izvršiti profesionalno osoblje, s dugogodišnjim iskustvom u takvim poslovima, što će garantirati kvalitetan rad vašeg uređaja.

Cijena zamjene ekrana na laptopima

Cijena same usluge zamjene ekrana na laptopima varira. Prije svega, ovisno o marki i modelu vašeg laptopa, konačna cijena biti će drugačija. Naš servis sastavit će vam ponudu u dva dijela – prva će se odnositi na cijenu novog ekrana za vaš uređaj, a druga će se odnositi na uslugu zamjene.

Ako želite znati koliko bi koštala zamjena ekrana na vašem laptopu, pošaljite nam upit i kontaktirat ćemo vas s u najkraćem mogućem roku.

“Za svoj rad uvijek ćemo garantirati našim klijentima, jer cilj nam je imati zadovoljne kupce. Trudimo se ponuditi najkvalitetniju uslugu uz pristupačnu cijenu.”

Garancija na novi ekran godinu dana

Ako u konačnici pristanete na našu ponudu, naš servis pružit će vam garanciju na novi ekran godinu dana. Napominjemo kako garancija vrijedi isključivo ako prihvatite kompletnu ponudu za novi ekran, te da zamjenu ekrana izvrši naše stručno osoblje.

Postoji mogućnost odbijanja ugradnje ekrana koji ste nabavili od nekog drugog izvora, a ako već pristanemo ugraditi tuđi ekran, za takvu uslugu nismo vam dužni garantirati. O svim ostalim uvjetima garancije informirajte se u samom servisu.

razbijen ekran laptopa

Kako zamijeniti ekran na laptopu?

Prije nego počnete istraživati kako samostalno zamijeniti ekran na svom prijenosniku, budite spremni prihvatiti rizik kojim izlažete svoj uređaj. Iako će mnoge upute i komentari na raznim stranicama, forumima i blogovima govoriti kako je takav proces zamjene jednostavan i bezbolan, to u konačnici ne mora biti tako.

Ako nestručna osoba, bez iskustva i s neprikladnim alatom pokuša izvršiti navedenu zamjenu, mogli biste postići kontra efekt, tj. oštetiti neki drugi dio uređaja, što stvara dodatne troškove kompletnog popravka. Budite sigurni u ono što radite, kao i kome dajete svoj uređaj na povjerenje.

Zapamtite, svako otvaranja / rasklapanje prijenosnog uređaja nije bezopasno, jer svaki kontakt s unutarnjim (osjetljivim) dijelovima uređaja može oštetiti isti.

Kompatibilnost ekrana laptopa

Često pitanje koje susrećemo s klijentima jest kompatibilnost ekrana s laptopom na kojem se ekran pokvario. Najčešći upit glasi: “imam stari laptop od 15,4 incha, te bih ga htio ugraditi u noviji laptop gdje mi se kran pokvario, a koji je isto 15,4 incha, je li to moguće?“.

Prije svega treba reći kako ekran drugog proizvođača može biti kompatibilan s vašim laptopom, ali veličina ekrana samo je jedan od segmenata po kojem se kompatibilnost može provjeriti. Hoće li taj drugi ekran biti dobar za vaš laptop ovisi o mnogo stvari, te je najčešće potrebno provjeriti točan model laptopa koji imate, a nekada čak i rastaviti sami ekran kako bi se to znalo.

Pozicija signalnog konektora i konektora invertera jedna je od bitnih stavki. Ako nisu na istom mjestu drugi ekran nije moguće spojiti. Također, zavisno o modelu vašeg laptopa potrebno je odabrati prethodno opisanu veličinu ekrana, zatim rezoluciju i osvjetljenje istog. Tek nakon svih tih testiranja možemo sa sigurnošću reći je li ekran kompatibilan s laptopom.

Zaključno: Neki HP ekran potencijalno je kompatibilan s vašim Lenovo ili Samsung laptopom, no nije preporučljivo ugrađivati ekrane drugih proizvođača. Naravno, mi ćemo vam izaći u susret, no morate biti svjesni da za takvu uslugu nećete dobiti garanciju  (vratite se koji ulomak više vezano za samo garanciju).

HP, Asus, Lenovo, Samsung, Apple…

Istaknimo za kraj kako naš servis primarno nudi ugradnju original zamjenskih ekrana za vaš uređaj, doslovno za svaku marku laptopa. To se odnosi na sve najpoznatije marke laptopa kao što su HP, Asus, Lenovo, Samsung, LG, Toshiba, IBM, Acer i sl., ali i mnoge druge, čije original dijelove možemo osigurati u najbržem roku.

Naravno, po vašoj želji moguće je ugraditi rabljene ekrane, ekrane drugih proizvođača ili original dijelove koje ste nabavili od drugog izvora, ali takva usluga no donosi vam bitnu pogodnost garancije.

Posebnu pažnju skrećemo vam i na naš brzi Apple servis koji omogućuje zamjenu ekrana na MacBook Pro prijenosnicima u najkraćem mogućem roku. Obratite nam se s povjerenjem.

zamjena ekrana na laptopu, razbijen ekran laptopa
  • Cijena
  • Usluga
  • Jamstvo
5

Zamjena ekrana na laptopu

Nudimo uslugu zamjene novih i rabljenih ekrana na svim modelima laptopa. Zamjena ekrana je gotova isti dan ukoliko su nam ekrani raspoloživi na skladištu a ukoliko nisu čeka se cca. 2 dana. Jamstvo na nove ekrane je 12 mjeseci a na rabljene 3 mjeseca.

Sending
User Review
3.89 (9 votes)