SERVIS MOBITELA U RIJECI

Teško da itko od nas može zamisliti svoj život bez mobitela, mobiteli su postali naša svakodnevnica. Danas postoji preko 7 milijardi mobitela, što samo dodatno potvrđuje njihovu važnost u sadašnjem svijetu. Najveća mana mobilnih telefona jeste ta što se jako često mogu pokvariti. Tu nastupamo mi gdje vam vrlo brzo, profesionalno i povoljno možemo riješiti svaki kvar u vašem mobitelu.

servis mobitela

servis mobitela

Naš servis vam nudi popravak svih mobitela svijetskih proizvođača, prije svega su to: Samsung, Htc, Apple, Nokia, Huawei, Alcatel, LG, Blackberry i ostali. Vaš mobitel će mo popraviti vrlo brzo i kvalitetno, jedni smo od najpopularnijih servisa diljem Hrvatske, popravili smo veliki broj mobitela i u tome zaista imamo bogato iskustvo. Ovim se bavimo već dugi niz godina i možemo popraviti sve što iznesete pred nas. Jedina vaša obaveza jeste da vaš mobitel donesete kod nas u servis, ili ga pošaljete kuriskom službom. Ostalo je na nama. Mi smo tu da vaš mobitel ponovo osposobimo za rad. Vrlo brzo ćemo ustanoviti kvar i javiti vam cijenu popravka  i sve ostale detalje koji su potrebni za vaš mobilni telefon. Popravak mobilnih telefona je vrlo odgovoran i precizan posao, većina servisa to ne uradi kako treba jer gledaju samo na novac i ništa više. Veliki broj naših klijenata su oni ljudi koji su nezadovoljni uslugama drugih servisa ili su ih oni pak prevarili.

Naš servis mobitela vrši svaku vrstu popravka, a prije svega su to:

Zamjena stakla/LCD ekrana

Ovo je najčešća vrsta popravka mobitela koju obavljamo. Gotovo svaki dan nekome zamijenimo LCD ekran ili staklo. Jednostavno, današnji mobiteli se prave da budu što tanji, to sve lijepo izgleda ali su ekrani slabi. Tako se vrlo često desi da i se čak i pri najmanjem padu vaši mobiteli polome. Naš servis to jako brzo obavlja bez ikakvih problema. Također, kod nas možete naći i razne maske, folije i futrole koje će zaštiti vaš mobitel od potencijalnih posljedica pada.

zamjena LCD ekrana na mobitelu

zamjena LCD ekrana na mobitelu

Dekodiranje mobitela

Ako imate zaključan mobitel na bilo koju mrežu, mi će mo ga vrlo brzo odkodirati. Nije bitno dali ste uzeli nov ili rabljen mobitel koji je zaključan, mi će mo ga odkodirati bez ikakvih problema i to sve bez gubitka jamstva i podataka. Morate imati na umu da tvorničko otključavanje mobitela novije generacije može trajati i do 5 radnih dana a to sve zavisi na koju je mrežu zaključan. Ukoliko tvorničko otključavanje nije moguće ili vam je pre skupo nudimo i otključavanje putem kartica.

Tvorničko otključavanje mobitela

Tvorničko otključavanje mobitela

Backup podataka

Ako iz bilo kojeg razloga želite napraviti backup svojih podataka, mi vam u tome možemo pomoći. Nebitno dali želite sačuvati imenik ili neke vrste datoteka, slika ili aplikacija. Mi ćemo ih sačuvati gdje god želite. To može biti CD, Hard disk ili neki drugi način za skladištenje podataka. Kod nekih modela mobitela nije moguć backup podataka ako touchscreen nije funkciji ili je telefon mrtav pa ga je potrebno prije popraviti.

Backup podataka na mobitelu

Backup podataka na mobitelu

Instalacija nekih aplikacija

Ako želite instalirati navigaciju ili neku drugu aplikaciju, mi smo vam na usluzi. Možemo instalirati sve što želite na vaš mobitel. Imamo u ponudi najnovije vrste navigacija koje vas mogu odvesti diljem svijeta. Ukoliko su vam potrebne poslovne aplikacije nudimo uslugu instalacije kompletnih office riješenja kao što je word, excel, powerpoint PDF reader i ostalo.

Nadogradnja softvera

Možemo nadograditi softver na vašem mobitelu jako brzo i povoljno. Nebitno dali imate mobitel sa Android, Windows Mobile ili iOS sustavom u najkraćem roku ćemo ga obnoviti bez gubitka podataka a takav servis se često obavlja isti dan.

instalacija softwarea na mobitelu

instalacija softwarea na mobitelu

Zamjena zvučnika

Ako vam se zvučnik pokvario, mi ga možemo popraviti ili zamijeniti. Ovo je rutinska radnja i vrlo brzo se obavlja. Problem sa zvukom ne mora biti samo zbog zvučnika. On također može biti i zbog kvara na matičnoj ploči a to je najčešće kvar na audiocompileru, koja je nažalost skuplja od zvučnika. Mijenjamo sve vrste zvučnika kao što su ušni i zvučnik razglasa.

zamjena zvučnika na mobitelu

zamjena zvučnika na mobitelu

Zamjena kućišta

Ako vam je kućište popucalo, mi ga možemo promijeniti. Imamo sve dijelove mobitela u ponudi. Mijenjamo isključivo original kućišta donja i gornja. Zamjena kućišta mobitela se kod većine mobitela obavlja isti dan od zaprimanja u servis. Kućišta kod nekih modela mobitela ne da samo lijepo izgledaju nego ujedino služe kao GSM i GPS antena a to su većinom aluminijska kućišta.

zamjena kučišta na mobitelu

zamjena kučišta na mobitelu

Zamjena flat kabla

Flat kabel je jako važan dio u svakom mobitelu. Zato je važno da ovo odradi profesionali servis mobitela, jer u protivnom samo još više možete oštetiti svoj mobitel. Mijenjamo sve vrste flat kablova kao što je tipka paljenja i gašenja, volume tipka, mute tipka, home tipka i ostalo. Mijenjamo isključivo original flat kablove.

zamjena flat kabla na mobitelu

zamjena flat kabla na mobitelu

Zamjena konektora punjenja

Često se desi da netko previše upire kada puni mobitel, ili ga previše stiska. I onda se taj dio vrlo brzo pokvari. Najčešći simptomi kvara su: mobitel nepuni, gubi kontakt kod punjenja, nepuni bateriju do kraja…

zamjena konektora punjenja na mobitelu

zamjena konektora punjenja na mobitelu

Zamjena ili popravak kamere

Ako vam se kamera pokvarila, mi ćemo vam je popraviti ili je zamijeniti. Kamera je vrlo važan dio mobitela, mobiteli nebi bili ono što jesu bez kamere. Kamera je jedan od najvažnijih dijelova svakog mobitela, i zato je važno da je popravimo. Mijenjamo glavnu i prednju ( selfie ) kameru i to samo original.

zamjena kamere na mobitelu

zamjena kamere na mobitelu

Popravka ili zamjena matične ploče na mobitelu

Još jedan vrlo čest kvar na mobitelima je kvar na matičnoj ploči. Ovo spada među najskuplje kvarove na mobitelima. I zato je važno da se jako profesionalno uradi jer u protivnom čete vaš telefon samo dodatno pokvariti. Popravak matične ploče mobitela je jako vremenski zahtjevan popravak pa tako morate biti spremni vaš mobitel ostaviti i par dana kod nas. Opremljeni smo sa najsuvremenijom opremom za ovakvu vrstu popravka a sama dijagnostika kvara je za naše stranke besplatna.

popravak matične ploče mobitela

popravak matične ploče mobitela

 

Također, važno je napomenuti da osim servisa naša tvrtka nudi i mnoge rezervne dijelove za vaš mobitel. Prije svega su tu: maske, futrole, baterije, folije, memorijske kartice, punjače i mnoge ostale dodatke. Svi naši dijelovi su original i to po izuzetno povoljnoj cijeni. Većina servisa voli da “uvaljuje” kineske dijelove, tj. kopije i toga se morate paziti. Jer osim toga što će dio biti slabijeg kvaliteta, bit će mu kraći vijek trajanja, bit će slabijeg kvaliteta i može oštetiti ostale komponente telefona, jer teže odgovara sa njima. Ovo je vrlo važno i na to obratite pažnju. Također, naš servis mobitela na sve vrste popravaka izdaje i jamstvo. Dužina jamstva traje od vrste servisa koju budete izabrali, a najmanja garancija iznosi 6 mjeseci.

ZAMJENA STAKLA NA MOBITELU

Zbog specifične tehnologije proizvodnje, kod određenih mobitela zaista je moguće fizički odvojiti staklo od ostatka ekrana i zamijeniti samo staklo.

Tu je riječ uglavnom o skupljim modelima mobitela, gdje se zamjena stakla isplati, jer je često 2 ili 3 puta povoljnije zamijeniti samo staklo u odnosu na kompletan ekran. Zamjenu stakla vršimo na slijedećim modelima smartphone uređaja kao što su Samsung, Apple iPhone, LG, Sony i HTC.

Zamjena stakla se još naziva i reparacija ekrana. Radimo isključivo takozvanu tvorničku reparaciju , skidamo staro slomljeno staklo i mijenjamo ga novim pomoću najmodernije metode zvane OCA ( optical clear adhensive ). Nakon što se staklo zamijeni vaš ekran izgleda kao nov i nema mogućnosti da se ispod njega uđe prašina a sam touchscreen je podjednako osjetljiv na dodir na svim dijelovima ekrana što naravno i treba da bude tako.

Bitno je napomenuti da kod novijih modela Samsung i iPhone mobitela nije moguće zamijeniti samo touchscreen ili ekran, znači mijenja se samo staklo ili kompletan ekran. To znači da ukoliko vam ne radi touchscreen, ili je ekran oštećen ( nema slike na ekranu, ekran titra, boje se razlijevaju, ekran ima fleke ), nema druge opcije nego zamjena komplet ekrana.

Cijena zamjene stakla ovisi o modelu mobitela i samom postupku zamjene tj. utrošenom vremenu. Za točnu cijenu vašeg modela mobitela te za trajanje servisa vas molimo da nas nazovete na naš broj mobitela ili nam pošaljete upit putem maila.

Zamjena stakla na mobitelu

servis mobitela, popravak mobitela, Samsung, HTC, LG, Nokia, Alcatel
  • Cijena servisa
  • Brzina popravka
5

Servis mobitela

U Asos Servisu popravljamo sve vrste mobitela kao što su Samsung, HTC, LG, Nokia, Sony. Za sve popravke dajemo jamstvo od 6 mjeseci i više.

Sending
User Review
4.64 (121 votes)