Asos servis u Rijeci pruža vam usluge servisa svih modela LG mobitela. Usluga uključuje sve vrste popravka, od klasičnih zamjena pokvarenih dijelova, sve do kupnje dodatne opreme za mobitel kao što su punjač ili slušalice. Imamo sve što je potrebno za ispravan i kvalitetan rad vašeg LG-a.

Najčešći kvarovi / usluge kod mobitela su: zamjena potrganog / neispravnog ekrana; dekodiranje mobitela na sve mreže; popravak matične ploče; spašavanje podataka; zamjena pokvarenog hardwarea; kupnja zamjenske baterije i slično.

Asos servis omogućit će vam besplatno dijagnosticiranje kvara na vašem LG mobitelu, te ponuditi najbolje i najbezbolnije rješenje. Nalazimo se u Rijeci, te je najbolje da nas posjetite osobno i ponesete pokvareni LG uređaj na uvid našem osoblju.

LG servis mobitela

LG mobiteli / foto: amazonaws.com

LG servis mobitela u Rijeci

Profesionalan alat i osoblje našeg servisa, uz mnogo iskustva u ovom poslu, izvršit će svaki zadatak na maksimalnom nivou. Vjerujemo u naš rad stoga ćemo vam ponuditi godinu dana garancije na svaki naš popravak, kako bi vas osigurali od dodatnih troškova.

“Garancijom želimo olakšati našim korisnicima koji su često skeptični u profesionalnost usluge domaćih tvrtki. Ne nudimo ništa revolucionarno, samo stojimo iza našeg rada.”

Ako su vam potrebne naše usluge, možete nas kontaktirati putem kontakt forme, Facebook stranice, telefonom ili doći osobno u naše prostorije na adresi Braće Fućaka 5a. Radno vrijeme servisa je od 09 do 18 (pon – pet), odnosno od 09 do 13 (subota).

“Bitan nam je svaki klijent stoga im posvetimo maksimalnu pažnju. Posjetite nas, te, bez daljnjih obaveza, upoznajte naše ljubazno osoblje koje će dijagnosticirati kvar uređaja besplatno. Ako niste zadovoljni ponuđenim rješenjem, niste dužni koristiti naše usluge.”

LG – kompanija koja je uvijek pri vrhu

Južna Koreja je velik proizvođač pametnih mobitela u svijetu. Čak dva velika brenda dolaze iz ove azijske države – Samsung i LG. Koliko je Samsung popularan u svijetu mobilne tehnologije nije potrebno pisati, dovoljno je sjetiti se njihovih Galaxy uređaja. Nas ovom prigodom zanimaju LG mobiteli, koji ipak nije dorastao Samsungu, ali je svakako jedan od bitnijih “igrača” u svijetu.

popravak LG mobitela

foto: nicaraguaaldia.com

Amerikanci vole LG mobitele

SAD je poznat po svojim zahvalnim kupcima, koji si mogu priuštiti kvalitetnije i skuplje uređaje. Sve do početka 2012. godine, LG je bio drugi najzastupljeniji proizvođač mobitela na američkom tržištu mobitela, a tada ga je prestigao Apple. Pet godina trebalo američkoj kompaniji da dostigne LG!

Dostigne, jer nakon toga dvije kompanije su godinu dana vodile bitku za tu drugu poziciju. No, iPhone je ipak bio prejak na domaćem terenu, te, prema posljednjem izvještaju comScore kompanije, Apple u SAD-u drži lidersku poziciju, ispred dvije južnokorejske perjanice.

LG među 5 najzastupljenijih u svijetu

Globalno gledano, LG se drži među 5 najzastupljenijih proizvođača mobitela u svijetu. Prošlogodišnje istraživanje govori kako su zauzeli solidnu šestu poziciju po broju isporuka mobitela u godini. Zašto je šesta pozicija i dalje dobra?

Činjenica je da su posljednjih godina dobili vrlo jaku konkurenciju u kineskim proizvođačima – primarno tu mislimo na Huawei, Lenovo i Xiaomi – čije domaće tržište je puno veće od njihovog (Kina ima 1,375 milijardi stanovnika, Južna Koreja “svega” 50 milijuna).

LG servis Rijeka

LG mobiteli u Hrvatskoj

I u Hrvatskoj je dosta slična situacija po pitanju zastupljenosti LG mobitela. Prema anketi ClickAttacka iz prošle godine, južnokorejska tvrtka je među pet najzastupljenijih mobitela, stoga je i potreba za kvalitetnim servisima tih uređaja vrlo velika.

Uz LG, u Hrvatskoj su najzastupljeniji još HTC i Sony od manjih, te Samsung i Apple kao lideri na tržištu Lijepe naše. Zanimljivo je isto tako da je iPhone zastupljeniji i od Samsunga, te da ga koristi svaki četvrti Hrvat!

Da, dobro ste pročitali, svaki četvrti vlasnik mobitela koristi iOS. Prema već spomenutom istraživanju, u prvom kvartalu 2015. godine, 24% mobilnih uređaja koristilo je neku verziju iPhone mobitela. Asos servis zbrinuo je i njih jer u sklopu brzog Apple servisa nudi profesionalnu uslugu popravka, održavanja i zamjene iPhone dijelova. Više o servisu imate ovdje.

LG G4 najbolji mobitel 2015. godine

Vratimo se opet na LG i dodajmo za kraj kako je jedan domaći tech portal početkom godine napravio veliko testiranje mobitela proizvedenih u 2015. godini, te došao do rezultata kako je LG G4 najbolji mobitel iz tog godišta.

Na popisu 5 najboljih se našao još jedan mobitel marke LG, G Flex2, koji je zauzeo petu poziciju. Kako to da je pobijedio LG uređaj u godini u kojoj je izašao Samsung Galaxy S6 Plus? Činjenica je da LG godinama stvara kvalitetne pametne mobitele, te ih samo kvaliteta drži pri vrhu u ovoj nemilosrdnoj borbi velikih kompanija za kupce.

“Ako birate kvalitetne uređaje – LG je vrlo dobar izbor. Ako birate najbolji servis mobitela – najbolji izbor je Asos servis.”

LG servis mobitela, popravak LG mobitela
  • Cijena
  • Usluga
  • Brzina popravka
5

LG servis mobitela

U Asos Servisu nudimo popravak svih modela LG mobitela po povoljnim cijenama. Ugrađujemo isključivo original rezervne dijelove a popravak je gotov isti dan ukoliko dijelove imamo na skladištu. Ako dijelovi nisu dostupni kod nas mogu biti u roku 2 dana. Na svaki popravak vašeg LG mobitela nudimo jamstvo od 6 mjeseci.

Sending
User Review
5 (4 votes)